כשאנחנו מבשלים או אופים, המשקל של חומרי הגלם, טמפרטורת האפיה או הבישול ומשך האפיה או הבישול הם קריטים להצלחה במטבח. כלי המדידה והמשקל הם כלים חשובים שעוזרים לנו למדוד בצורה מדוייקת את כמות חומרי הגלם שאנחנו מכניסים.
מד החום עוזר לנו לעקוב אחר טמפרטורת האפיה והבישול ולכוונן אותה בהתאם, והטיימר ידאג שאנחנו לא אופים או מבשלים יותר מדי או פחות מדי זמן. צוות המומחים שלנו אסף עבורכם משקלות, טיימרים ומדי טמפרטורה איכותיים שיעזרו לכם בהצלחת האפיה והבישול הביתיים.