• הרשמה
  • התחברות
צור קשרשירות לקוחות:03 - 6241049
הובלה חינם למשלוחים מעל 299 ש"ח
The Cook Store
סגור
  • דף בית
  • מבצעים
  • סירים ומחבתות
  • כלי שולחן והגשה
    צלחות וכלי הגשה
    תמונה עבור הקטגוריה צלחות וכלי הגשה
    סכו"מ
    תמונה עבור הקטגוריה סכו"מ
    כוסות ומגים
    תמונה עבור הקטגוריה כוסות ומגים
  • כלים ואביזרים למטבח
    • back
    • חיתוך וקיצוץ
      • back
      • סכיני מטבח
      • קולפנים ומגרדות
      • קוצצי ירקות ומנדולינות
      • קרשי חיתוך ובוטצ'רים
    • גאדג'טים למטבח
      • back
      • כלי הגשה וששת
      • מסחטות מיץ
      • מטחנות פלפל ומלח
      • כותשי שום
      • פותחני קופסאות ובקבוקים
      • מסננות
      • טיימרים ומדי חום
    • טקסטיל למטבח
  • כלים לאפיה
    תבניות אפיה
    תמונה עבור הקטגוריה תבניות אפיה
    אביזרים לאפיה
    תמונה עבור הקטגוריה אביזרים לאפיה
    תבניות לתנור
    תמונה עבור הקטגוריה תבניות לתנור
  • אחסון וארגון המטבח
    קופסאות אחסון למטבח
    תמונה עבור הקטגוריה קופסאות אחסון למטבח
    פחי אשפה למטבח
    תמונה עבור הקטגוריה פחי אשפה למטבח
    ארגון וסידור המטבח
    תמונה עבור הקטגוריה ארגון וסידור המטבח
  • כוסות תרמים ובקבוקי שתייה
  • חפש לפי מותג
  • בלוג
  • הרשמה
  • גיפט-כארד
  • גריל
  • חדש באתר
  • סניפים
    • חזור
    • ה' באייר 42, תל אביב
    • אוסישקין 58, רמת השרון
    • יד חרוצים 18, ירושלים
Menu
  • דף בית
  • מבצעים
  • סירים ומחבתות
  • כלי שולחן והגשה
    • back
    • צלחות וכלי הגשה
    • סכו"מ
    • כוסות ומגים
  • כלים ואביזרים למטבח
    • back
    • חיתוך וקיצוץ
      • back
      • סכיני מטבח
      • קולפנים ומגרדות
      • קוצצי ירקות ומנדולינות
      • קרשי חיתוך ובוטצ'רים
    • גאדג'טים למטבח
      • back
      • כלי הגשה וששת
      • מסחטות מיץ
      • מטחנות פלפל ומלח
      • כותשי שום
      • פותחני קופסאות ובקבוקים
      • מסננות
      • טיימרים ומדי חום
    • טקסטיל למטבח
  • כלים לאפיה
    • back
    • תבניות אפיה
    • אביזרים לאפיה
    • תבניות לתנור
  • אחסון וארגון המטבח
    • back
    • קופסאות אחסון למטבח
    • פחי אשפה למטבח
    • ארגון וסידור המטבח
  • כוסות תרמים ובקבוקי שתייה
  • חפש לפי מותג
  • בלוג
  • הרשמה
  • גיפט-כארד
  • גריל
  • חדש באתר
  • סניפים
    • חזור
    • ה' באייר 42, תל אביב
    • אוסישקין 58, רמת השרון
    • יד חרוצים 18, ירושלים
(0) פריטים
אין מוצרים בסל הקניות שלך
כל הקטגוריות
    Menu
    סל קניות
    Filters
    תפריט אישי
    העדפות
    חיפוש
    הקודם הבא

    טארט פטריות טבעוני

    יום שלישי 18 אוגוסט 2015
    טארט פטריות טבעוני

    משלב בין טעמים אקזוטיים בדיוק בצורה הנכונה, הטארט העשיר הזה מלא בטעמים עמוקים וטבעיים. התוצאה שמתקבלת תפתיע כל סועד, בין אם טבעוני ובין אם לא.

    זמן ההכנה: כשעה כולל בישול.

    מצרכים (ל-4 מנות)

    • 230 גרם קמח.
    • 3 כפות קורנפלור.
    • 60 גרם מרגרינה.
    • 2 כפות אבקת מרק עוף פרווה.

    למילוי:

    • 1 בצל גדול.
    • 2 שיני שום.
    • 5-6 גזרים מגורדים.
    • 250 גרם פטריות שמפניון.
    • 360 גרם ערמונים קלופים.
    • 2 כפות שמן זית.
    • 1 כפית תימין יבש.
    • 225 גרם גבינת שמנת סויה.
    • 2 כפות שמן שומשום.
    • 250 גרם פטריות יער .
    • 2 כפות חמוציות מיובשות.
    • חופן קטן של פטרוזיליה טרייה.

    לרוטב:

    • 1 כף שמן קנולה.
    • 1 כף דומדמניות קפואות.
    • 300 מיליליטר ציר ירקות.
    • 1 כף גדושה קורנפלור, מעורבבת עם 2 כפות מים.

    אופן ההכנה

    1. מחממים את התנור ל- 180° צלזיוס. מתחילים עם הקראסט. מנפים את הקמח ו- 3 כפות הקורנפלור למעבד מזון, מוסיפים את המרגרינה, אבקת המרק והמלח ומעבדים עד לקבלת תערובת שמזכירה פירורי לחם.
    2. מוסיפים לתערובת הפירורים 2 כפות מים קרים, תוך כדי עיבוד, עד לקבלת תערובת בצקית. מוציאים את הבצק ולשים עד שהוא רך וגמיש.
    3. מניחים את הבצק בתבנית טארט ומהדקים אותו לדפנות היטב. מכניסים לתנור ואופים במשך כ-35 דקות, או עד שהבצק פריך.
    4. בינתיים מכינים את המילוי לטארט. קוצצים דק את הבצל, מרסקים את השום, מגררים דק את הגזרים. פורסים את הפטריות וחוצים מחצית מהערמונים.
    5. במחבת בינונית מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הגזר, השום, הטימין והפטריות ומטגנים בעדינות עד שהם מתרככים, כ -10 דקות.
    6. מערבבים את גבינת השמנת והערמונים החצויים יחד בעדינות עד שהגבינה מתרככת.
    7. כשהבצק פריך מוציאים אותו מהתנור, מכסים ומניחים בצד.
    8. לרוטב, מחממים את השמן והדומדמניות בסיר קטן תוך ערבוב, עד שמתקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את הציר החם ומביאים לרתיחה. מוסיפים את קמח התירס, מכבים את האש ומניחים בצד.
    9. פורסים את פטריות הבר, קוצצים את הערמונים שנותרו וקוצצים דק את הפטרוזיליה. מחממים את שמן השומשום על מחבת, מוסיפים את הפטריות ומטגנים בעדינות עד שהן מתרככות. מוסיפים את הערמונים, החמוציות והפטרוזיליה.
    10. מסדרים את הטארט בשכבות תוך שימוש בעיסות השונות ומכניסים לתנור לכ- 20 דקות.
    11. מוציאים מהתנור ומגישים עם הרוטב.


    בתאבון!

     
    • טבעוני
    • ,
    • מאפים
    • מתכונים
    כתוב תגובה
    Blog search
    קטגוריות
    • מתכונים (103)
    • טיפים (27)
    • טרנדים חדשים מעולם המטבח (5)
    • מדריכים (30)
    בלוג
    • 2020
      • מרץ (1)
    • 2019
      • מאי (1)
      • ינואר (2)
    • 2018
      • יולי (1)
      • מרץ (1)
      • פברואר (2)
    • 2017
      • דצמבר (1)
      • אפריל (7)
    • 2016
      • נובמבר (5)
      • אוקטובר (4)
      • ספטמבר (3)
      • אוגוסט (5)
      • יולי (6)
      • יוני (6)
      • מאי (4)
      • אפריל (2)
      • מרץ (5)
      • פברואר (2)
      • ינואר (7)
    • 2015
      • דצמבר (6)
      • נובמבר (6)
      • ספטמבר (2)
      • אוגוסט (71)
      • אפריל (3)
    תגיות בלוג נפוצים
    • אפיית עוגיות
    • חטיפים
    • טבעוני
    • ללא גלוטן
    • מאפים
    • מזון בריא
    • מנה חלבית
    • מנות ראשונות
    • משקאות אלכוהוליים
    • מתכוני פסח
    • סלטים
    • עוגות
    • פסטה
    • קינוחים
    • שוקולד
    הרשמה לניוזלטר לקבלת חדשות ועדכונים
    נא להמתין...
    מידע
    • הצהרת נגישות
    • מדיניות הפרטיות באתר The Cook Store
    • תנאי שימוש ותקנון
    שירות לקוחות
    • שאלות נפוצות
    • אודות
    • משלוחים והחזרות
    החשבון שלי
    • החשבון שלי
    • כתובות
    • הזמנות
    • סל קניות
    צור קשר
    • דרך ימית 10, מישור אדומים
    • service@cookstore.co.il
    • 050-6423228
    The Cook Store © כל הזכויות שמורות.