• הרשמה
  • התחברות
צור קשרשירות לקוחות:03 - 6241049
הובלה חינם למשלוחים מעל 299 ש"ח
The Cook Store
סגור
  • דף בית
  • מבצעים
  • סירים ומחבתות
  • כלי שולחן והגשה
    צלחות וכלי הגשה
    תמונה עבור הקטגוריה צלחות וכלי הגשה
    סכו"מ
    תמונה עבור הקטגוריה סכו"מ
    כוסות ומגים
    תמונה עבור הקטגוריה כוסות ומגים
  • כלים ואביזרים למטבח
    • back
    • חיתוך וקיצוץ
      • back
      • סכיני מטבח
      • קולפנים ומגרדות
      • קוצצי ירקות ומנדולינות
      • קרשי חיתוך ובוטצ'רים
    • גאדג'טים למטבח
      • back
      • כלי הגשה וששת
      • מסחטות מיץ
      • מטחנות פלפל ומלח
      • כותשי שום
      • פותחני קופסאות ובקבוקים
      • מסננות
      • טיימרים ומדי חום
    • טקסטיל למטבח
  • כלים לאפיה
    תבניות אפיה
    תמונה עבור הקטגוריה תבניות אפיה
    אביזרים לאפיה
    תמונה עבור הקטגוריה אביזרים לאפיה
    תבניות לתנור
    תמונה עבור הקטגוריה תבניות לתנור
  • אחסון וארגון המטבח
    קופסאות אחסון למטבח
    תמונה עבור הקטגוריה קופסאות אחסון למטבח
    פחי אשפה למטבח
    תמונה עבור הקטגוריה פחי אשפה למטבח
    ארגון וסידור המטבח
    תמונה עבור הקטגוריה ארגון וסידור המטבח
  • כוסות תרמים ובקבוקי שתייה
  • חפש לפי מותג
  • בלוג
  • הרשמה
  • גיפט-כארד
  • גריל
  • חדש באתר
  • סניפים
    • חזור
    • ה' באייר 42, תל אביב
    • אוסישקין 58, רמת השרון
    • יד חרוצים 18, ירושלים
Menu
  • דף בית
  • מבצעים
  • סירים ומחבתות
  • כלי שולחן והגשה
    • back
    • צלחות וכלי הגשה
    • סכו"מ
    • כוסות ומגים
  • כלים ואביזרים למטבח
    • back
    • חיתוך וקיצוץ
      • back
      • סכיני מטבח
      • קולפנים ומגרדות
      • קוצצי ירקות ומנדולינות
      • קרשי חיתוך ובוטצ'רים
    • גאדג'טים למטבח
      • back
      • כלי הגשה וששת
      • מסחטות מיץ
      • מטחנות פלפל ומלח
      • כותשי שום
      • פותחני קופסאות ובקבוקים
      • מסננות
      • טיימרים ומדי חום
    • טקסטיל למטבח
  • כלים לאפיה
    • back
    • תבניות אפיה
    • אביזרים לאפיה
    • תבניות לתנור
  • אחסון וארגון המטבח
    • back
    • קופסאות אחסון למטבח
    • פחי אשפה למטבח
    • ארגון וסידור המטבח
  • כוסות תרמים ובקבוקי שתייה
  • חפש לפי מותג
  • בלוג
  • הרשמה
  • גיפט-כארד
  • גריל
  • חדש באתר
  • סניפים
    • חזור
    • ה' באייר 42, תל אביב
    • אוסישקין 58, רמת השרון
    • יד חרוצים 18, ירושלים
(0) פריטים
אין מוצרים בסל הקניות שלך
כל הקטגוריות
    Menu
    סל קניות
    Filters
    תפריט אישי
    העדפות
    חיפוש
    הקודם הבא

    כך תכינו את ההמבורגר המושלם על הגריל

    יום שני 02 מאי 2016
    כך תכינו את ההמבורגר המושלם על הגריל

    ההמבורגר הקלאסי המושלם על הגריל. המבורגר אומנם קל להכין, אבל יש שני דברים שיכולים להשתבש - בשר נא מבפנים או שפה שרופה מבחוץ. הסוד להמבורגר המושלם - גריל עם שני אזורים ברמות חום שונות וקצת תשומת לב. הנה כל מה שתצטרכו לדעת כדי להכין את ההמבורגר המושלם על האש.

    השתמשו בבשר הנכון

    זה קריטי להתחיל עם סוג הבשר הנכון. אל תתביישו עם השומן - חפשו בשר עם יחס של פחות או יותר 80% בשר בקר ו- 20% שומן. השומן יעניק להמבורגר את העסיסיות שהוא כל - כך אוהב וגם יוסיף לו טעם. תבלו עם מלח ופלפל - המבורגר על הגריל לא צריך יותר מזה, אבל תהיו עדינים כי ערבוב יתר של הבשר יכול לגרום להמבורגר להיות דחוס ומוצק.

    צרו קציצות יפות

    קציצת ההמבורגר הקלאסית היא בערך במשקל של 180 גרם (בגודל של כדור טניס). צרו כדור ואז שטחו אותו בידיים או על קרש חיתוך עד שהוא מקבל צורה יפה בעובי של פחות או יותר 2 ס"מ.  צרו שקע קטן במרכז - זה מה שימנע מההמבורגר מלהתנפח כשהוא על אש.

    ארגנו את הגריל

    אם אתם משתמשים בגריל פחמים - אל תשכחו ליצור שני אזורי חום. תוכלו לעשות זאת ע"י כיסוי רק חצי ממשטח הגריל בפחמים. תרצו שהגחלים יהיו בטמפרטורה בינונית עד גבוהה. אתם צריכים להיות מסוגלים להחזיק את היד מעל הגריל ל-  6 - 5 שניות לפני שאתם מזיזים אותה.

    תחרכו ותהפכו

    תחרכו את הקציצות ישירות מעל הגחלים עד שהן משחימות ונעשות קריספיות מלמטה - זה צריך לקחת בערך 5 - 4 דקות. קשה להתנגד ליצר לשמוע את הצליל שמסיבה לא ברורה אנחנו כל - כך אוהבים לשמוע: ה- "טסססססס..."  המספק הזה. אבל אתם חייבים להתנגד ליצר - אל תלחצו על ההמבורגר כי זה מוציא ממנו את השומן ומוריד מהעסיסיות שלו.

    תעבירו את ההמבורגרים אל אזור החום הנמוך

    ברגע שסיימתם לחרוך אותם, תעבירו את ההמבורגרים אל החום הנמוך (האזור ללא הגחלים אם אתם משתמשים בגריל פחמים) . אם יש לגריל שלכם מכסה, תסגרו אותו. אחרי בערך  5 - 3 דקות ההמבורגרים שלכם מוכנים.

    תוסיפו תוספות לבחירתכם ותגישו מיד

    תשלימו את יצירות ההמבורגר שלכם עם תוספות לבחירתכם ותגישו בלחמניה. חסה ועגבניה הולכים טוב עם ההמבורגר ומאזנים את הכבדות של קציצת הבשר. את החסה צריך לשים מתחת להמבורגר כדי שתמנע מהלחמניה להירטב. אם אין לכם רעיונות לתוספות - שימו חצי עלה חסה, 2 - 3 פרוסות עגבניה ובצל מטוגן ומקורמל. את ההמבורגר צריך לאכול ישר אחרי שהוא ירד מהאש. אז קדימה לאכול...

    • מנה בשרית
    • טיפים
    • ,
    • מדריכים
    כתוב תגובה
    Blog search
    קטגוריות
    • מתכונים (103)
    • טיפים (27)
    • טרנדים חדשים מעולם המטבח (5)
    • מדריכים (30)
    בלוג
    • 2020
      • מרץ (1)
    • 2019
      • מאי (1)
      • ינואר (2)
    • 2018
      • יולי (1)
      • מרץ (1)
      • פברואר (2)
    • 2017
      • דצמבר (1)
      • אפריל (7)
    • 2016
      • נובמבר (5)
      • אוקטובר (4)
      • ספטמבר (3)
      • אוגוסט (5)
      • יולי (6)
      • יוני (6)
      • מאי (4)
      • אפריל (2)
      • מרץ (5)
      • פברואר (2)
      • ינואר (7)
    • 2015
      • דצמבר (6)
      • נובמבר (6)
      • ספטמבר (2)
      • אוגוסט (71)
      • אפריל (3)
    תגיות בלוג נפוצים
    • אפיית עוגיות
    • חטיפים
    • טבעוני
    • ללא גלוטן
    • מאפים
    • מזון בריא
    • מנה חלבית
    • מנות ראשונות
    • משקאות אלכוהוליים
    • מתכוני פסח
    • סלטים
    • עוגות
    • פסטה
    • קינוחים
    • שוקולד
    הרשמה לניוזלטר לקבלת חדשות ועדכונים
    נא להמתין...
    מידע
    • הצהרת נגישות
    • מדיניות הפרטיות באתר The Cook Store
    • תנאי שימוש ותקנון
    שירות לקוחות
    • שאלות נפוצות
    • אודות
    • משלוחים והחזרות
    החשבון שלי
    • החשבון שלי
    • כתובות
    • הזמנות
    • סל קניות
    צור קשר
    • דרך ימית 10, מישור אדומים
    • service@cookstore.co.il
    • 050-6423228
    The Cook Store © כל הזכויות שמורות.