• הרשמה
  • התחברות
צור קשרשירות לקוחות:03 - 6241049
הובלה חינם למשלוחים מעל 299 ש"ח
The Cook Store
סגור
  • דף בית
  • מבצעים
  • סירים ומחבתות
  • כלי שולחן והגשה
    צלחות וכלי הגשה
    תמונה עבור הקטגוריה צלחות וכלי הגשה
    סכו"מ
    תמונה עבור הקטגוריה סכו"מ
    כוסות ומגים
    תמונה עבור הקטגוריה כוסות ומגים
  • כלים ואביזרים למטבח
    • back
    • חיתוך וקיצוץ
      • back
      • סכיני מטבח
      • קולפנים ומגרדות
      • קוצצי ירקות ומנדולינות
      • קרשי חיתוך ובוטצ'רים
    • גאדג'טים למטבח
      • back
      • כלי הגשה וששת
      • מסחטות מיץ
      • מטחנות פלפל ומלח
      • כותשי שום
      • פותחני קופסאות ובקבוקים
      • מסננות
      • טיימרים ומדי חום
    • טקסטיל למטבח
  • כלים לאפיה
    תבניות אפיה
    תמונה עבור הקטגוריה תבניות אפיה
    אביזרים לאפיה
    תמונה עבור הקטגוריה אביזרים לאפיה
    תבניות לתנור
    תמונה עבור הקטגוריה תבניות לתנור
  • אחסון וארגון המטבח
    קופסאות אחסון למטבח
    תמונה עבור הקטגוריה קופסאות אחסון למטבח
    פחי אשפה למטבח
    תמונה עבור הקטגוריה פחי אשפה למטבח
    ארגון וסידור המטבח
    תמונה עבור הקטגוריה ארגון וסידור המטבח
  • כוסות תרמים ובקבוקי שתייה
  • חפש לפי מותג
  • בלוג
  • הרשמה
  • גיפט-כארד
  • גריל
  • חדש באתר
  • סניפים
    • חזור
    • ה' באייר 42, תל אביב
    • אוסישקין 58, רמת השרון
    • יד חרוצים 18, ירושלים
Menu
  • דף בית
  • מבצעים
  • סירים ומחבתות
  • כלי שולחן והגשה
    • back
    • צלחות וכלי הגשה
    • סכו"מ
    • כוסות ומגים
  • כלים ואביזרים למטבח
    • back
    • חיתוך וקיצוץ
      • back
      • סכיני מטבח
      • קולפנים ומגרדות
      • קוצצי ירקות ומנדולינות
      • קרשי חיתוך ובוטצ'רים
    • גאדג'טים למטבח
      • back
      • כלי הגשה וששת
      • מסחטות מיץ
      • מטחנות פלפל ומלח
      • כותשי שום
      • פותחני קופסאות ובקבוקים
      • מסננות
      • טיימרים ומדי חום
    • טקסטיל למטבח
  • כלים לאפיה
    • back
    • תבניות אפיה
    • אביזרים לאפיה
    • תבניות לתנור
  • אחסון וארגון המטבח
    • back
    • קופסאות אחסון למטבח
    • פחי אשפה למטבח
    • ארגון וסידור המטבח
  • כוסות תרמים ובקבוקי שתייה
  • חפש לפי מותג
  • בלוג
  • הרשמה
  • גיפט-כארד
  • גריל
  • חדש באתר
  • סניפים
    • חזור
    • ה' באייר 42, תל אביב
    • אוסישקין 58, רמת השרון
    • יד חרוצים 18, ירושלים
(0) פריטים
אין מוצרים בסל הקניות שלך
כל הקטגוריות
    Menu
    סל קניות
    Filters
    תפריט אישי
    העדפות
    חיפוש
    הקודם הבא

    מתכון לסופגניית "בוסטון קרים"

    יום שני 07 דצמבר 2015
    מתכון לסופגניית "בוסטון קרים"

    הסופגנייה לא חייבת להיות תמיד באותו הגודל, עם אותה הריבה ועם אבקת סוכר – זה הזמן לצאת מהקופסא ולהכין סופגניות אחרות! ישנן אין ספור דרכים לגוון בסופגניות, לא רק בטעמים אלא גם בגודל ובצורת ההגשה.

    הפתיעו את בני המשפחה והאורחים עם מיני סופגניות על מקל (ממש כמו עוגה על מקל) שאפשר לטבול ברטבי שוקולד שונים ולקשט מראש, או להכין פונדו שוקולד בו טובלים כדורי סופגניות קטנים.

    יצירתיות היא שם המשחק. נסו למשל להגיש סופגניות בגודל בינוני כמו קאפקייקס, בתוך מנג'טים. אפשר לקשט את הסופגניות בציורים שונים, סוכריות, אגוזים, קוקוס, ואפילו לצרף מזרק לכל סופגנייה בשביל להכניס עוד קרם פנימה. לתוך הסופגניות אפשר להזריק ממרח "נוטלה", קרמל, ריבות בטעמים שונים, ריבת חלב, ועוד, השמיים הם הגבול!

    הבאנו לכם מתכון לסופגנייה משודרגת – סופגנייה עם קרם וניל וזיגוג שוקולד פופולרית במיוחדבעולם, שנקראת "בוסטון קרים".

    להכנת הסופגניות אתם יכולים להשתמש בבצק הסופגניות מוכן שלכם, או  להשתמש במתכון לבצק הבריוש המיוחד לסופגניות.

    מרכיבים (ל-8 סופגניות גדולות)

    למילוי

    • 100 גרם אינסטנט פודינג בטעם וניל
    • 1 כוס חלב
    • 250 מ"ל שמנת מתוקה
    • ½ כוס אבקת סוכר

    לגנאש (הזיגוג) 

    • 2 כפות שמנת מתוקה
    • 2 כפות חמאה
    • ½1 כפיות תמצית וניל
    • 1 כף סירופ תירס
    • 60 גרם שוקולד מריר
    • 60 גרם שוקולד חלב
    • ¼2 כוסות אבקת סוכר

    אופן ההכנה

    1. התחילו בלהכין את המילוי לסופגנייה. ערבבו את תערובת האינסטנט פודינג עם החלב עם מטרפה למשך 2 דקות והניחו בצד.
    2. בקערה נוספת ערבלו עם מערבל חשמלי למשך 3 דקות את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר. קפלו פנימה את תערובת הפודינג ושימו את הקערה למקרר עד השימוש.
    3. על מנת להכין את הגנאש שימו בסיר בינוני את השמנת, החלב, החמאה, תמצית הווניל וסירופ תירס. חממו על חום בינוני עד אשר החמאה תמס. הנמיכו את החום לנמוך והוסיפו את השוקולד. ערבבו כל הזמן עד לקבלת מרקם חלק. הורידו מהכיריים והוסיפו את אבקת הסוכר לתערובת, ערבבו היטב, והניחו בצד.
    4. הכניסו את מילוי הווניל לשקית זילוף, עשו חור בצד הסופגנייה (בערך עד האמצע שלה) וזלפו את המילוי פנימה. מומלץ לעשות זאת כאשר הסופגנייה עדיין חמה, אך לא רותחת.
    5. עכשיו טובלים צד אחד של הסופגנייה בגנאש השוקולד או שופכים אותו מעל הסופגנייה עם כף.

    אל תשכחו ללקק את האצבעות!




    • קינוחים
    • מתכונים
    כתוב תגובה
    Blog search
    קטגוריות
    • מתכונים (103)
    • טיפים (27)
    • טרנדים חדשים מעולם המטבח (5)
    • מדריכים (30)
    בלוג
    • 2020
      • מרץ (1)
    • 2019
      • מאי (1)
      • ינואר (2)
    • 2018
      • יולי (1)
      • מרץ (1)
      • פברואר (2)
    • 2017
      • דצמבר (1)
      • אפריל (7)
    • 2016
      • נובמבר (5)
      • אוקטובר (4)
      • ספטמבר (3)
      • אוגוסט (5)
      • יולי (6)
      • יוני (6)
      • מאי (4)
      • אפריל (2)
      • מרץ (5)
      • פברואר (2)
      • ינואר (7)
    • 2015
      • דצמבר (6)
      • נובמבר (6)
      • ספטמבר (2)
      • אוגוסט (71)
      • אפריל (3)
    תגיות בלוג נפוצים
    • אפיית עוגיות
    • חטיפים
    • טבעוני
    • ללא גלוטן
    • מאפים
    • מזון בריא
    • מנה חלבית
    • מנות ראשונות
    • משקאות אלכוהוליים
    • מתכוני פסח
    • סלטים
    • עוגות
    • פסטה
    • קינוחים
    • שוקולד
    הרשמה לניוזלטר לקבלת חדשות ועדכונים
    נא להמתין...
    מידע
    • הצהרת נגישות
    • מדיניות הפרטיות באתר The Cook Store
    • תנאי שימוש ותקנון
    שירות לקוחות
    • שאלות נפוצות
    • אודות
    • משלוחים והחזרות
    החשבון שלי
    • החשבון שלי
    • כתובות
    • הזמנות
    • סל קניות
    צור קשר
    • דרך ימית 10, מישור אדומים
    • service@cookstore.co.il
    • 050-6423228
    The Cook Store © כל הזכויות שמורות.